De start van Het IJstaartje begon bij Henkie’s ijsbrommer!

De droom van een eigen ijszaak

Na een zomer ijs verkopen met een ijsbrommer aan het strand van Nesselande openden Nieuwerkerkers Marijeta Tetteroo en Bappie Tetteroo in april 2020 hun een eigen ijssalon. Ter nagedachtenis aan vader Henk, die droomde van een eigen ijszaak.

Het ijstaartje IJssalon binnen

Amerikaanse retrostijl

Pastelkleurige banken, een zwart-wit geblokte vloer en milkshakes met slagroom en snoepjes als topping: in de ijssalon van de Nieuwerkerkse ondernemers Marijeta en Bappie Tetteroo is alles in Amerikaanse retrostijl. Strakke en ongezellige ijssalons vinden de twee maar niets. Nee, sfeer moet er zijn. Marijeta: ,,Dat mensen met plezier een ijsje halen.’’

Ambachtelijk schepijs in 22 smaken

Bij ons kunt u terecht voor ambachtelijk schepijs. Ambachtelijk schepijs is absoluut de specialiteit van Het IJstaartje.

Bij Het ijstaartje hebben ze keus uit 22 smaken.
Denk aan: Spekkoek, cookie Dough, Amarena Kers, Mango

Iets te vieren?

Bij Het ijstaartje valt er altijd iets te vieren. Wij proberen dit voor u mogelijk te maken door u te kunnen voorzien van een heerlijk stuk gebak. Vele keuzemogelijkheden tussen verschillende taarten, cupcakes en andere lekkernijen maken het kiezen misschien lastig, maar zeker niet minder leuk!

Het ijstaartje IJssalon Buiten
Het IJstaartje Amerikaanse Retrostijl
Het IJstaartje Vitrine